KRÁLIK és Társa Kft.
Hardware - Software Adatmentés
Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-18-ig:
Tel: +36 20 287-87-60 ,
(20-236-36-67)
E-mail: info@fix-mentes.hu


MUNKAFOLYAMAT:

A sérült adathordozót az Átvételi helyeken tudja leadni adatmentésre (előzetes internetes regisztráció itt is szükséges) ahol a becsomagolt mentést átveszik, vagy csomagban is eljuttathatja hozzánk. Fix árú mentésként más által még meg nem bontott, át nem alakított eredeti állapotú merevlemezt veszünk csak át. Az előző feltételnek nem megfelelő drive-ok mentését a hdd-mentes oldalon keresztül, az ottani feltételek mellett tudja leadni. Az Árlista és az Általános Vállalási Feltételek elválaszthatatlan részét képezik a regisztrációkor megkötött szerződésnek.

Az Átvételi helyre beérkezett mentést a Központi Adatmentéses Laborba szállítjuk, ahol a vizsgálat után elkezdjük a mentést, ha annak technikai és szerződéses feltételei biztosítottak. A mentés megkezdésekor az interneten kötött szerződés alapján nyilvántartásunkba felvesszük, ahol egyedi munkaszámot kap a mentés, amihez a regisztrációkor kapott szállítási azonosítót is rögzítjük. A nyilvántartásba vételről a regisztrációkor megadott mail címre pdf formátumú szerződést küldünk. Ezzel az új munkaszámmal tud a későbbiekben a mentésre hivatkozni, és a nyilvántartásunkba bejelentkezni.

Az adatmentés során a feladat bonyolultságától függően lehet benne tisztaszobában végezendő mechanikai javítás (nézzen meg pár fotót a drive belsejéről), elektronikai javítás, alkatrész beszerzés, software-es mentés, fejlesztés, alvállalkozó megbízása speciális esetekben, és ezeknek bármilyen kombinációja.

A kész mentés visszaszállításra kerül az Átvétel helyére, Önt értesítjük, hogy a mentés elkészült, és az átvételi helyen azt ellenőrizheti amennyiben annak technikai feltételei adottak. Az eredeti adathordozók akkor kerülnek az egyeztetett Átvételi helyre, ha annak technikai és szerződéses feltételei együttesen adottak. Amennyiben az adatmentés nem 100%-os, és van lehetőség másik módszerrel is a mentést megkísérelni, akkor az Önnel történt egyeztetés után a mentést másik módszerrel is megpróbáljuk. Az élet sok területére igaz az, hogy a végcélt több úton is el lehet érni. Ez igaz az adatmentésre is oly módon, hogy a különböző utak hasonló, de nem azonos végeredményhez vezethetnek. Ezért van arra esély, hogy időnként másik módszerrel megismételt adatmentés során új, vagy az előző mentéskor hibásan mentett adatok hibátlanul kerüljenek mentésre.

Nem 100%-os mentés esetén az árat a sikeresség figyelembe vételével állapítjuk meg és így ajánljuk ki.

Ha az adatmentés kész vagy nincs további mentésre esély, akkor a mentés átadásával és a végszámla kiállításával az adatmentés lezárásra kerül. Ha van további mentésre lehetőség, akkor az eddig elvégzett mentés rendezése után folytatjuk az adatmentést másik módszerrel.

Az eredeti eszközt alkatrész felhasználása nélküli mentés esetén a mentés ellenőrzése után adjuk vissza, vagy a mentés átadásakor a Megbízó felelősségére. Amennyiben alkatrészt kellett felhasználnunk, az eszközt eredeti állapotba való visszaállítása után adjuk csak át, melynek költségét a mindenkori árlista tartalmazza.

A biztonsági másolatok az Általános Vállalási Feltételekben maghatározott határidők lejárta után törlésre kerülnek.

2015. január 01.


Adatmentés - KRÁLIK és Társa Kft.- winchester - HDD - merevlemez
Copyright© 2000-2015